Student Housing

In opdracht van Pro Clean Specialistisch Reinigen en Xior Student housing verzorgen wij de schoonmaak van het interieur van het studentencomplex in Den Haag.
Tevens verzorgen wij de oplevering van studentenkamers, wij zorgen er dan voor dat wanneer de studenten de woning verlaten deze weer in originele staat word terug gebracht voor de nieuwe bewoner.

24-uurs service

Indien nodig verzorgen wij de 24-uurs service van (stroom-) storingen en het verlenen van toegang tot de studentenwoningen. Na melding verzorgen wij de opdracht binnen (max.) 1 uur na melding (24 uur per dag). Een totaalservice waarbij we de volledige afhandeling van de binnen komende meldingen van de klant voor onze rekening nemen. Uiteraard met de verantwoordelijkheid en klant vriendelijkheid die men van ons gewend is.

Voor meer informatie over de 24- uur service van Van Noort Cleaning en de diverse mogelijkheden, verzoeken wij u vrijblijvend om contact met ons op te nemen via email vannoortcleaning@outlook.com of het telefoonnummer 06 30 14 17 95.